Termotom in Pos plastika

Termotom in POS Plastika sta dve slovenski podjetji, ki z dolgoletnimi izkušnjami in inovativnimi pristopi na področju rešitev iz polikarbonatnih in akrilnih materialov. Termotom se osredotoča na prosojne polikarbonatne kritine in sisteme, pridobivajoč zaupanje s sodelovanjem v velikih gradbenih projektih, medtem ko Pos Plastika izkazuje svojo odličnost v proizvodnji izdelkov iz pleksi stekla in polikarbonata, ciljajoč na zadovoljitev kupcev z naprednimi in kakovostnimi izdelki. 

Termotom je podjetje, specializirano za prosojne polikarbonatne kritine in sisteme, ki je bilo ustanovljeno leta 1990 na Vrhniki. Ustanovil ga je Tomislav Petelin s partnerji z vizijo ponuditi novost na trgu, kot so polikarbonatne plošče, tople grede in rastlinjaki. Podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami v gradbeništvu, kjer sodeluje s projektanti in izvajalci, zagotavljajoč kakovostne rešitve za svoje stranke. Termotom je vodilno na slovenskem trgu na področju prodaje in vgradnje polikarbonatnih plošč in sistemov, znani pa so tudi po svojem sodelovanju v mnogih večjih projektih, kar dokazuje njihovo prepoznavnost in zaupanje v industriji​​.

POS Plastika je družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo, ustanovljeno leta 1968, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov iz pleksi stekla in polikarbonata. Podjetje iz Ribnice je znano po inovacijah, kot je vakuumsko naparjevanje kovine na plastične mase, in uporabi sodobnih strojev za razrez materiala. S svojim delom stremijo k zadovoljitvi kupcev z naprednimi izdelki, njihova vizija pa je postati vodilni ponudnik izdelkov iz polikarbonatnih in akrilnih plošč na trgu​​.