1. Zbiranje osebnih podatkov

Termotom zbira osebne podatke, ki jih posredujete ob prijavi, nakupu ali ob naročilu novice. Med drugim so to vaše ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Ti podatki se uporabljajo za obdelavo vaših naročil, dostavo in obveščanje o posebnih ponudbah, novicah in drugih marketinških akcijah.

 1. Varstvo osebnih podatkov

Termotom se zavezuje k varstvu vaših osebnih podatkov in jih ne bo delil z drugimi podjetji ali tretjimi osebami brez vašega izrecnega dovoljenja, razen če je to nujno potrebno za izpolnitev vašega naročila ali zakonsko zahtevano.

 1. Uporaba piškotkov

Spletna trgovina Termotom uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani in za spremljanje statističnih podatkov o uporabi spletne strani. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali napravo, ko obiščete našo spletno stran. Lahko jih kadarkoli izbrišete ali onemogočite preko nastavitev vašega brskalnika.

 1. Spremembe politike zasebnosti

Termotom si pridržuje pravico do spremembe te politike zasebnosti brez predhodnega obvestila. Prosimo vas, da redno preverjate našo politiko zasebnosti za morebitne spremembe.

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi v zvezi z našo politiko zasebnosti, nas lahko kontaktirate preko e-pošte ali telefona, navedenega na naši spletni strani.

Splošni pogoji poslovanja:

 1. Splošno

Spletna trgovina Termotom je spletna stran, ki jo upravlja podjetje Termotom d.o.o. (v nadaljevanju “ponudnik”). Spletna trgovina Termotom omogoča uporabnikom nakup izdelkov in storitev preko spleta.

 1. Cene

Cene izdelkov, ki so prikazane v spletni trgovini Termotom, so v evrih in vključujejo DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

 1. Plačilo

Plačilo se lahko izvede na naslednje načine: z bančnim nakazilom na transakcijski račun ponudnika ali s plačilom preko spleta s kreditno kartico ali po povzetju. Blago se dostavi po prejemu celotnega plačila.

 1. Dostava

Ponudnik bo izdelke dostavil na naslov, ki ga je navedel uporabnik ob nakupu. Če naročenega blaga ni na zalogi, bo ponudnik o tem obvestil uporabnika in ga obvestil o predvidenem dobavnem roku. Dostavo opravlja dostavna služba, ki jo izbere ponudnik.

 1. Odstop od nakupa

Uporabnik ima pravico odstopiti od nakupa v 14 dneh od prejema izdelka. V tem primeru mora uporabnik blago nepoškodovano vrniti na naslov ponudnika. Ponudnik bo vrnil kupnino v 14 dneh od prejema vrnjenega blaga.

 1. Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varstvu osebnih podatkov uporabnikov in jih ne bo delil z drugimi podjetji ali tretjimi osebami brez izrecnega dovoljenja uporabnika, razen če je to nujno potrebno za izpolnitev naročila ali zakonsko zahtevano.

 1. Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani Termotom, so avtorsko zaščitene in jih ni dovoljeno kopirati, reproducirati ali distribuirati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika.

 1. Spremembe splošnih pogojev

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.